Dansa Afro House med Bruno Dos Santos i vår!

Vi välkomnar Bruno Dos Santos till Adrianas Danshus till våren. Missa inte chansen att ta klass för honom i Afro House på måndagar i vår!

Jag är en dansare från Angola och växte upp i Portugal. Afro house och Kuduro är ligger mig närmast hjärtat det är en dansstil från Angola och jag har dansat den sedan jag var väldig liten. Jag har både undervisat och gjort shower utomlands men nu lär jag ut Afro House från Angola som är väldig rytmisk och energisk dans passar alla åldrar. Jag är också en DJ som spelar afrohouse, kuduro, kizomba, Hip Hop, Rnb , world music och Latin Music, så mina intresse dans och musik är i princip mitt liv.

Jag hoppas vi ses på mina klasser till våren!

GRATIS PROVA PÅ V.4!

Vill du prova på Bruno Dos Santos klasser? Det kan man göra GRATIS under v.4.

Då kommer vi att ha gratis prova på här på dansskolan och ALLA är välkomna!

Share this post