Jazzdans hos Adrianas Danshus i Göteborg

Showjazz

Klassen består av en teknikuppvärmning där vi värmer upp och på samma gång tränar styrka, smidighet och kondition. Vi gör övningar för att träna upp koordinationen och rytmkänslan. Klassen avslutas med en danskombination. Stilen är typisk klassisk showjazz som man kan se i musikaler och större sång- och dansshower som tex melodifestivalen mm. Mycket glitter, show och glamour. Rolig fartfylld klass med högt tempo genom hela klassen!

Bild från vår elevföreställning - Jazz

 

Broadway Jazz

Broadway härstammar från musikalernas värld. Vi kommer jobba mycket med teknik men självklart kommer koreografierna stå i centrum för denna fartfyllda stil. Jag kommer blanda musik från originaluppsättningar med nutida musik.

Bild från elevföreställning

 

Sassy Jazz

Sassy jazz är en sexig, feminin och fartig jazzklass. Vi jobbar mycket med höfter, överkropp och rytmer i både uppvärmning och kombination. Klassen består av en fartfylld jazzuppvärmning, diagonal och danskombination. Bered er på en svettig och rolig klass med mycket attityd.

 

För att få reda på vilka kurser vi erbjuder i Showjazz, Broadway Jazz och Sassy Jazz klickar ni på ”Schema” upp till höger på hemsidan.