Dansa Tango för Love och Elodie i höst!

I höst, välkomnar vi fantastiska Love Nilsson och Elodie Labonne till Adrianas Danshus.

Varje söndag mellan 18:00 och 19:00 kommer de att hålla en nybörjarkurs i Tango för att lära dig allt du behöver för att du ska lära känna passionen i denna underbara dans.  Love och Elodie träffade på dansgolvet för två år sedan och har sedan dess undervisat tillsammans i olika dansskolor i Göteborg med generösa doser av humor och stor uppmärksamhet på att bygga självförtroende i sina elever så de snabbt kan komma ut på det sociala dansgolvet.

Love:
Loves passion för tango startade redan för 20 år sedan och han är en av initiativtagarna för den tango gemenskap som finns idag i Göteborg. Med musik som yrke, har han ett starkt fokus på rytmik och musikalitet. Lärare till yrke och i sin själ, drar han stor nytta av sina uppskattade pedagogiska färdigheter för att överföra sin kunskap.

Elodie:
Elodie har ett stort hjärta och en enorm kärlek för tangon som återspeglas i hennes dans. Kreativ som hon är slutar hon aldrig att leta efter nya upptäckter och nya möjligheter i sin träning men också i  alla sina dansresor i Europa och Buenos Aires I sina klasser sprider hon samma känsla till andra som hon själv upplever på dansgolvet, med ett starkt fokus på kontakt med partner och kroppsmedvetenhet.

Varmt välkomna
till Adrianas Danshus! 

Share this post